• درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
سه‌شنبه, ژوئن 6, 2023
  • ورود
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
تبلیغات
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

انتصاب جدید در گلف قم/ فرحان جانشین خودکار شد

سپتامبر 15, 2021
در گلف
0 0
0
Share on FacebookShare on Twitter

رئیس هیات گلف استان قم در انتصابی تازه ویدا فرحان را به عنوان نایب‌رئیس جدید بانوان این هیات ورزشی معرفی و منصوب کرد.
به نقل از ویژه خبر از قم، جلسه‌ تودیع نایب‌رئیس سابق و معارفه نایب‌رئیس جدید بانوان هیات گلف استان قم با توجه به وضعیت پیک کرونا با حداقل نفرات و توجه ویژه به دستورالعمل‌های بهداشتی امروز در سالن کنفرانس اداره کل ورزش و جوانان استان قم برگزار شد.

در این جلسه با حضور روح‌الله رمضانی معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان قم و رضا دلاوری رئیس هیات گلف از زحمات و تلاش‌های اعظم خودکار نایب‌رئیس سابق هیات قدردانی و ابلاغ ویدا فرحان به عنوان نایب‌رئیس جدید این هیات ورزشی به وی اعطاء شد.

روح‌الله رمضانی معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان با تقدیر از هیات گلف استان به عنوان یکی از هیات‌های مدال‌آور و قهرمان‌پرور در ورزش قم، ابراز امیدواری کرد گلف قم با تعاملات این هیات، شهرداری و اداره کل منابع طبیعی، سرانجام صاحب زمین اختصاصی این رشته شده و جمعیت ورزشکار این هیات بیش از پیش افزایش یابد.

همچنین دکتر رضا دلاوری رئیس هیات گلف استان قم که از سال 1395 ریاست هیات گلف استان قم را بر عهده دارد و دوره دوم ریاست وی از اسفند ماه سال 1399 آغاز شده، در این مراسم ضمن تقدیر از مسوولان سابق هیات افزود: علیرغم پیشرفت هفت رتبه‌ای هیات گلف از رتبه هفدهم به دهم، اما این هیات تا وضع ایده‌آل همچنان فاصله دارد.

دلاوری ابراز کرد: امیدوارم با حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان قم، استانداری و سایر دستگاه‌های مسوول، این فاصله روز به روز کاهش یافته و اهداف مد نظر به سرعت محقق شود.

در ادامه این جلسه نوبت به نایب‌رئیس جدید هیات گلف استان قم رسید و ویدا فرحان در سخنانی اظهار کرد: از عزیزانی که پیش از این برای تحقق اهداف و برنامه‌های گلف قم تلاش کرده‌اند صمیمانه قدردانی می‌کنم و امیدوارم با همبستگی بانوان هیات، بار دیگر شکوفایی و مدال‌آوری این رشته به ویژه در بخش زنان را شاهد باشیم.

فرحان ابراز کرد: امیدوارم با حمایت دکتر دلاوری و اداره کل ورزش و جوانان استان قم و تعاملی که با حوزه معاونت بانوان اداره کل و دیگر بخش‌ها خواهیم داشت، هیات گلف قم بتواند با بهره‌گیری از مربیان با دانش این رشته و جذب استعدادها زمینه‌ساز مدال‌آوری مجدد بانوان گلف‌باز قم شود.

حکم نایب‌رئیسی ویدا فرحان توسط مسوولان در حالی به وی اعطاء شد که فرحان دارای مدرک دکترای تخصصی بیومکانیک ورزشی از دانشگاه خوارزمی تهران است و از سال 1396 به عنوان کارشناس ورزش زنان در معاونت بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان قم فعالیت می‌کند.

همچنین مسوولیت دبیرخانه سلامت و پیام‌گزار سلامت اداره کل ورزش و جوانان، نایب‌رئیسی هیات ورزش‌های روستایی و بازی‌های بومی محلی از دیگر سوابق ویدا فرحان است، ضمن اینکه وی دارای مدرک مربیگری در رشته‌های آمادگی جسمانی، دوومیدانی، بازی‌های بومی محلی و ورزش درمانی در آب و مدرک داوری فوتبال و بازی‌های بومی محلی است.

فعالیت به عنوان مدرس دروس تخصصی تربیت‌بدنی در دانشگاه، مدیر اجرایی همایش ملی تازه‌های پژوهش در علوم ورزشی، عضویت هیات رئیسه و کمیته علمی همایش ملی تازه‌های پژوهش در علوم ورزشی و چاپ و ارائه مقالات متعدد در زمینه تربیت‌بدنی از دیگر سوابق ویدا فرحان نایب‌رئیس جدید هیات گلف استان قم به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک ها: | آیگاز | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | پیکنیک کو | میگوکده | اسیدخوراکی | پرنیانپوشان | سیسمونیها | ارامویل | پرسلانا | آیاکسکویتورز | امارزیرانداز | آیرادیاتور | ظروفمسی | ایرانتولزمارکت | تومیتوز | آساابزار | آیروفرشی | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

فیلمبرداری فیلم بلوط سیاه در لاهیجان به پایان رسید

جولای 16, 2022

پنجمین اجلاس بین المللی صلح برگزار شد

مارس 12, 2022

گفتگو با ماهرخ شیرکوند مجری و بازیگر

آگوست 11, 2022

اهدای تندیس نشان منتخب به مدیرعامل شرکت پیشخوان محله من

آگوست 20, 2022

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

شمال گردی دوچرخه‌سوار آملی با پیام روزجهانی زمین پاک

0

ریل‌گذاری بیمه دی برای تصاحب بازار(+فیلم)

ژوئن 6, 2023

به دنبال ستاره دار کردن کسب و کارهای خرد و کلان محلات هستیم

ژوئن 6, 2023

آیت‌الله‌العظمی مدرسی نسبت به هدف‌گیری برنامه‌ریزی شده جهت تخریب حوزه‌های علمیه و علما هشدار دادند.

ژوئن 6, 2023

مازیار خویشوند بعنوان مدیر رسانه ای و روابط عمومی تئاتر لطفا با لبخند وارد نشوید منصوب شد

ژوئن 5, 2023

پیشنهادی

ریل‌گذاری بیمه دی برای تصاحب بازار(+فیلم)

ژوئن 6, 2023

به دنبال ستاره دار کردن کسب و کارهای خرد و کلان محلات هستیم

ژوئن 6, 2023

آیت‌الله‌العظمی مدرسی نسبت به هدف‌گیری برنامه‌ریزی شده جهت تخریب حوزه‌های علمیه و علما هشدار دادند.

ژوئن 6, 2023

مازیار خویشوند بعنوان مدیر رسانه ای و روابط عمومی تئاتر لطفا با لبخند وارد نشوید منصوب شد

ژوئن 5, 2023
ویژه خبر

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

سایر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم