• خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
شنبه, سپتامبر 30, 2023
  • ورود
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
تبلیغات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

منطقه آزاد انزلی دریچه‌ای برای توسعه صادرات

ژوئن 29, 2023
در اقتصادی
0 0
0
Share on FacebookShare on Twitter

منطقه آزاد انزلی با اعلام آمادگی به عنوان هاب لجستیکی منطقه معرفی شد و با ایجاد ظرفیتی بعنوان ترانزیت روسیه را به کشور‌های دیگر متصل می‌کند.

به گزارش ویژه خبر به نقل از پول نیوز، منطقه آزاد انزلی با قرار گرفتن در حاشیه دریای خزر که کشور‌های حاشیه دریای خزر، ترکیه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس و آسیای جنوب شرقی عمده بازار‌های صادرات و واردات محصولات از این منطقه به شمار می‌آیند. باتوجه به موقعیت جغرافیایی منطقه ازاد انزلی در کریدور‌های بین‌المللی و نزدیکی به قطب‌های جمعیتی و صنعتی ایران، این منطقه بهشت سرمایه‌گذاران خارجی محسوب می‌شود.

وجود دو مجتمع بندری انزلی و کاسپین، طرح ملی اتصال این منطقه به خط ریل سراسری ایران که علاوه بر وصل کردن دو دریای شمالی و جنوبی کشور، زمینه فعال سازی کریدور شمال-جنوب را فرآهم می‌کند در کنار وجود سابقه همکاری در حوزه‌های مختلف بازرگانی، فرصت‌های مضاعف سرمایه‌گذاری مشترک تولیدی-صنعتی در زمینه‌های متنوع کاری را به صورت مشترک فی مابین بخش خصوصی دو طرف مهیا می‌کند.

قرار گرفتن در مسیر کریدور بین المللی شمال – جنوب، دارابودن موقعیت ویژه در زمینه ارتباط با کشور‌های حاشیه دریای خزر، همجواری با بنادر آستراخان و لاگان در روسیه، راسنودسک در ترکمنستان، اکتائو در قزاقستان و باکو در آذربایجان، دسترسی از طریق راه‌های مناسب، به بازار‌های مصرف کشور‌های CIS، نزدیکی به فرودگاه بین المللی رشت از جمله مزایای منطقه آزاد انزلی است.

در سال گذشته منطقه آزاد انزلی با اعلام آمادگی به عنوان هاب لجستیکی منطقه معرفی شد و با ایجاد ظرفیتی بعنوان ترانزیت روسیه را به کشور‌های دیگر متصل می کند. با توجه به فضای ایجاد شده، شرایط بسیار خوبی برای ارتباط بین ایران و روسیه فراهم می شود.
مسیر استفاده از ظرفیت‌های ایران و روسیه و تبادلات تجاری از کریدور شمال- جنوب بین ایران و روسیه از طریق راه آهن رشت-آستارا و رشت-کاسپین است که حمل و نقل را آسان کرده و شرایط ترانزیتی را فراهم می کند.

با بهره برداری راه آهن رشت به کاسپین برای کوتاه کردن مسیر ترانزیت کالا از جنوب به شمال و شرق به غرب، بهترین مسیر است. اتحادیه اقتصادی اوراسیا با عضویت کشور‌های فدراسیون روسیه، قزاقستان، بلاروس و قرقیزستان ارمنستان، با هدف ایجاد یک سرزمین واحد گمرکی تشکیل شد. کشور ایران نیز در سال ۹۵ به کمسیون اقتصادی اتحادیه اوراسیا پیشنهاد ایجاد یک منطقه آزاد تجاری میان ایران و این اتحادیه را مطرح کرد که پس از دوسال مذاکره و ارزیابی کمی و کیفی اقلام و میزان تعرفه ترجیحی این موافقتنامه در اردیبهشت ماه سال ۹۷ در شهر آستانه قزاقستان به امضا رسید.

ایجاد پل ارتباطی برای اتصال به بازاری که بیش از ۱۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد و افزایش صادرات یکی از مزایای عضویت در این اتحادیه است. این اتحادیه در حال حاضر پنج عضو دارد، اما بیش از ۴۰ کشور و سازمان بین المللی از جمله چین، اندونزی، کره جنوبی، هند، مصر حتی برخی کشور‌های حوزه آمریکای لاتین نیز برای فعالیت در این اتحادیه اعلام آمادگی کرده اند.

با توجه به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشور ایران، عضویت در این اتحادیه نقش موثری در عبور از تنگنا‌های اقتصادی خواهد داشت.
انتهای پیام/

برچسب ها: انزلیتجارتصادراتمنطقه آزاد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک ها: | آیگاز | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | پیکنیک کو | میگوکده | اسیدخوراکی | پرنیانپوشان | سیسمونیها | ارامویل | پرسلانا | آیاکسکویتورز | امارزیرانداز | آیرادیاتور | ظروفمسی | ایرانتولزمارکت | تومیتوز | آساابزار | آیروفرشی | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

فیلمبرداری فیلم بلوط سیاه در لاهیجان به پایان رسید

جولای 16, 2022

گفتگو با ماهرخ شیرکوند مجری و بازیگر

آگوست 11, 2022

پنجمین اجلاس بین المللی صلح برگزار شد

مارس 12, 2022

اهدای تندیس نشان منتخب به مدیرعامل شرکت پیشخوان محله من

آگوست 20, 2022

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

شمال گردی دوچرخه‌سوار آملی با پیام روزجهانی زمین پاک

0

استقبال بی نظیر از نخستین کنگره بین المللی منشور اخلاقی در ایران

سپتامبر 29, 2023

مهندس رسول علیپور به عنوان سفیر فناوری اطلاعات موسسه بین المللی سفیران صلح منصوب شد.

سپتامبر 25, 2023

صندوق بیمه کشاورزی “آباد” شد (+فیلم)

سپتامبر 25, 2023

افسرده از حرکت ورزش بر ریل باخت‌

سپتامبر 23, 2023

پیشنهادی

استقبال بی نظیر از نخستین کنگره بین المللی منشور اخلاقی در ایران

سپتامبر 29, 2023

مهندس رسول علیپور به عنوان سفیر فناوری اطلاعات موسسه بین المللی سفیران صلح منصوب شد.

سپتامبر 25, 2023

صندوق بیمه کشاورزی “آباد” شد (+فیلم)

سپتامبر 25, 2023

افسرده از حرکت ورزش بر ریل باخت‌

سپتامبر 23, 2023
ویژه خبر

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

سایر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگی و هنری
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم