• درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
جمعه, مارس 31, 2023
  • ورود
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
تبلیغات
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

حاتمی: منتظر بازگشت تماشاگران به لیگ بسکتبال هستم

اکتبر 3, 2021
در بستکتبال
0 0
0
Share on FacebookShare on Twitter

سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان ضمن استقبال از برگزاری رقابت‌های باشگاهی با حضور ۱۶ تیم گفت: حضور این تعداد تیم و بازیکنانی که در اختیار دارند به رونق بسکتبال کمک می‌کند.

به نقل از ویژه خبر ، مهران حاتمی با اشاره به نهایی شدن حضور ۱۶ تیم در رقابت های پیش روی لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور گفت: همیشه و در هر شرایطی مسابقات باشگاهی سختی های خود را دارد و قاعدتا امسال هم مستثنی نیست؛ به خصوص که با حضور این تعداد تیم دیدارهای زیادی برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: اینکه لیگ امسال هم با تعداد تیم های زیاد برگزار می شود یک امتیاز به حساب می آید. فقط امیدوارم کرونا باعث نشود این امتیاز و مزیتهایش خیلی به سود بسکتبال نشود. به هر حال یکی از ارکان برگزاری مسابقات باشگاهی تماشاگران هستند که سال گذشته آنها را در اختیار نداشتیم؛ در حالی که حضورشان در کنار این تعداد تیم و دیدارهایی که خواهند داشت به رونق بسکتبال کمک می کند.

 

سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان ادامه داد: امیدوارم شرایط به گونه ای مهیا شود که بتوانیم در سه ماه پایانی سال و برای مرحله برگشت رقابت‌های لیگ برتر شاهد بازگشت تماشاگران به ورزشگاه ها باشیم. در این صورت لیگ امسال خیلی بهتر و با کیفیت تر از سال گذشته پیگیری خواهد شد.

 

حاتمی در واکنش به اینکه «بعضی مخالف برگزاری لیگ برتر بسکتبال با ۱۶ تیم هستند و آن را خارج از ظرفیت بسکتبال ایران می دانند»، گفت: تصور من این نیست. بسکتبال ایران بازیکنان جوان خوبی دارد که جذب تیم های مختلف شده اند و در ترکیب آنها می توانند عملکرد خوبی داشته باشند. شاید در آغاز فصل، خیلی از تیم ها در حد لیگ نباشند و نتوانند خودی نشان دهند اما قطعا با پیگیری دیدارها وضعیت آنها هم دستخوش تغییرات مثبتی می شود و می توان رشد و ترقی را در آنها دید. همین که حضور این تعداد تیم باعث درگیر شدن تعداد بیشتری بازیکن و مربی در مسابقات می شود، خوب است.
وی در مورد برنامه های تیم ملی بسکتبال و اینکه به خاطر آن مسابقات لیگ با وقفه مواجه خواهد شد، تصریح کرد: مشکلات تیم ملی و باشگاه ها و همزمانی عملکرد آنها همیشه وجود داشته است. با این شرایط راهکاری بهتر از آنچه قرار است امسال هم طی شود، وجود ندارد. اینکه مسابقات باشگاهی آغاز و در موقع نیاز به خاطر تیم ملی تعطیل شود.

 

مربی تیم ملی بسکتبال تاکید کرد: با این شرایط هم حضور حداکثری تیم ها در لیگ و درگیری بیشتر بازیکنان خوب است. اگر از همه بازیکنان بپرسید آنها خواهند گفت که انجام بازی را به تمرین ترجیح می دهند. واقعیت هم این است که انجام 10 مسابقه از هزار جلسه تمرینی بهتر است چون با تمرین، اصلا بازیکنان در شرایط مسابقه قرار نمی گیرند. این مسابقه است که آنها را با تجربه کرده و آماده نگه می دارد.

 

حاتمی که امسال با هدایت شهرداری گرگان در رقابت های لیگ برتر شرکت می کند، در مورد اوضاع این تیم و شرایطش برای دفاع از عنوان قهرمانی گفت: البته شاکله شهرداری گرگان نسبت به سال گذشته به طور کامل تغییر کرده است. چهار نفر از بازیکنان سال گذشته را نداریم، به جای آنها نفراتی مانند میرزایی و پذیرفته را جذب کرده ایم و البته بازیکنان جوان و مستعدی از گرگان.

 

سرمربی تیم بسکتبال شهرداری گرگان در پاسخ به این سئوال که «آیا شهرداری گرگان از عنوان قهرمانی اش دفاع می کند؟» گفت: همیشه در هر شرایطی تیمم را برای بهترین نتیجه که قهرمانی در راس آن است، آماده کرده ام. امسال هم با همین هدف وارد مسابقات می شویم.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک ها: | آیگاز | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | پیکنیک کو | میگوکده | اسیدخوراکی | پرنیانپوشان | سیسمونیها | ارامویل | پرسلانا | آیاکسکویتورز | امارزیرانداز | آیرادیاتور | ظروفمسی | ایرانتولزمارکت | تومیتوز | آساابزار | آیروفرشی | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

فیلمبرداری فیلم بلوط سیاه در لاهیجان به پایان رسید

جولای 16, 2022

پنجمین اجلاس بین المللی صلح برگزار شد

مارس 12, 2022

گفتگو با ماهرخ شیرکوند مجری و بازیگر

آگوست 11, 2022

مدیر کل کمیته ورزشکاران و هنرمندان بنیاد عدالت و کرامت:مسئولین بفکر ساخت قطعه هنرمندان و نام آوران نباشند

سپتامبر 18, 2022

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

شمال گردی دوچرخه‌سوار آملی با پیام روزجهانی زمین پاک

0

“تو بمان” از نیمه گذشت

مارس 24, 2023

نقدی بر پیام نوروزی آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران

مارس 22, 2023

سامانه حارس موسسه محافظین حریم سامان

مارس 20, 2023

رقابت «صونا» و «برادارن لیلا» در جشنواره فیلم تگزاس آمریکا

مارس 20, 2023

پیشنهادی

“تو بمان” از نیمه گذشت

مارس 24, 2023

نقدی بر پیام نوروزی آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران

مارس 22, 2023

سامانه حارس موسسه محافظین حریم سامان

مارس 20, 2023

رقابت «صونا» و «برادارن لیلا» در جشنواره فیلم تگزاس آمریکا

مارس 20, 2023
ویژه خبر

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

سایر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم