• درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
دوشنبه, ژوئن 5, 2023
  • ورود
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
تبلیغات
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
ویژه خبر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

افتتاح دفتر خیریه گلستان علی (ع) در تهران در مجتمع اطلس مال

می 25, 2022
در گوناگون
0 0
0
Share on FacebookShare on Twitter

دفتر خیریه گلستان علی (ع) در تهران در مجتمع اطلس مال و با نام و یاد شهیدوالامقام《 یدالله زنده دل》 افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری ویژه خبر : مراسم افتتاحیه دفتر خیریه گلستان علی (ع) در تهران در مجتمع اطلس مال، با حضور جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی ،معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، خانواده شهید گرانقدر زنده دل، دکتر علیرضا احمدیان دبیراجرایی فراکیسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی، علیرضا بابالو مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه توسعه کسب و کار کمیسیون ملی یونسکو ایران و جمعی از خیرین، کارآفرینان و ورزشکاران و هنرمندان محبوب سینما و تلویزیون برگزار شد.

خیریه گلستان علی (ع)، با ۱۲ مجموعه فعال، شامل ۹ مرکز نگهداری کودکان ۳ سال تا دوران دانشجویی ، ۲ مهد کودک و یک مرکز آموزشی، امروز به عنوان بزرگترین موسسه هیات امنایی نگهداری از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در کشور می باشد. این موسسه در سال ۱۳۸۴ و با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی کشور تاسیس شده است و مهمترین اهداف آن ایجاد آرامش ، رفاه ، امنیت، نگهداری و آموزش این کودکان و همچنین توسعه و ایجاد سیستم های حمایتی و بهبود زندگی کودکان در قالب طرح سلامت اجتماعی در حوزه پیشگیری می باشدو اکنون پس از پانزده سال فعالیت به همت خیّر عالی مقام و عضو هیات امنای موسسه خیریه گلستان علی (ع)، آقای دکتر حاج علی لک خسروی، ۲ باب دفتر اداری در تهران با نام و یاد شهید والامقام یدالله زنده دل به موسسه گلستان علی(ع)اهدا شد.

در شروع مراسمی که برای افتتاح این دفاتر برگزار شد ،سید حمید رضازاده بنیان گذار و مدیر عامل موسسه خیریه گلستان علی (ع) و ریس هیت مدیره شبکه ‌هماهنگی مراکز غیر انتفاعی شبه خانواده خراسان رضوی،گزارشی از فعالیت موسسه از بدو تاسیس تاکنون داد و ضمن تقدیر از همراهی همیشگی موسسه و خیّر گرانقدر آقای دکتر علی لک خسروی گفت: از حدود ۱۰ سال قبل با همراهی جناب آقای لک خسروی پروژه جدیدی به نام دهکده گلستان علی (ع ) به عنوان اولین و بزرگترین مرکز کشف و استعداد یابی کودکان تحت پوشش سازمان بهزیستی را در زمینی به مساحت ۲۵۰۰۰ متر مربع و زیر بنای ۳۷۰۰۰ متر مربع، در چند فاز شروع کردیم و اکنون خوشحالیم با همراهی ایشان و دیگر خیّرین گرامی فاز های مختلف پروژه در حال بهره برداری است و امید است با همت والای همه عزیزان به زودی شاهد افتتاح این پروژه فاخر ملی باشیم.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر زنده دل، برادر شهید والامقام یدالله زنده دل ؛ به نمایندگی از جناب دکتر حاج علی لک خسروی، ضمن ارائه شرح مختصری از زندگی نامه ایشان و گزارش فعالیت های انجام شده ، پیام ایشان برای افتتاح دفاتر گلستان علی (ع) را قرائت کرد.

همچنین حاج محمدرضا طالقانی رییس اسبق فدراسیون کشتی و از سفرای نیکوکاری خیریه گلستان علی (ع)،به نمایندگی از پیشکسوتان ورزشی حاضر در مراسم ضمن تقدیر از مدیران موسسه و فعالیت های انجام شده در طول این سال ها، پیرامون پروژه ملی دهکده گلستان علی صحبت کرد.

گفتنی است؛ این مراسم باهمت و برنامه ریزی گروه تجاری کاسپین مُد( بزرگترین دارنده فروشگاههای تولید و عرضه پوشاک در کشور) برگزار شد و جناب آقای مجید لک ، مدیر عامل کاسپین مد در این مراسم گفت: ماموریت ما در گروه کاسپین مد ایجاد یک رابطه موثر با مشتریان و ارائه و عرضه محصولات جالب و متناسب برای تمام سنین و سلیقه هااست.

این کارآفرین بزرگ ملی ادامه داد : این گروه از بدو تاسیس در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی خود در کارهای خیر پیشقدم بوده است و اکنون نیز اعلام می دارد که آماده است تا پوشاک مورد نیاز فرزندان موسسه خیریه گلستان علی (ع) را همه ساله و در تمام سنین تامین و به این موسسه اهدا کند.

 

برچسب ها: دفتر خیریه گلستان علی (ع)سید حمید رضازاده

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک ها: | آیگاز | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | پیکنیک کو | میگوکده | اسیدخوراکی | پرنیانپوشان | سیسمونیها | ارامویل | پرسلانا | آیاکسکویتورز | امارزیرانداز | آیرادیاتور | ظروفمسی | ایرانتولزمارکت | تومیتوز | آساابزار | آیروفرشی | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding
  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

فیلمبرداری فیلم بلوط سیاه در لاهیجان به پایان رسید

جولای 16, 2022

پنجمین اجلاس بین المللی صلح برگزار شد

مارس 12, 2022

گفتگو با ماهرخ شیرکوند مجری و بازیگر

آگوست 11, 2022

اهدای تندیس نشان منتخب به مدیرعامل شرکت پیشخوان محله من

آگوست 20, 2022

درفش رزم دبير بخش پوستروعکس ششمین جشنواره تئاترخلاق فراخوان اين بخش را منتشر كرد

0

آریا درفش رزم داورمسابقات مهارت بین دوکشور ایران و روسیه شد

0

آریا درفش رزم، ابراهیم حقیقی و بهرام کلهرنیا داوران طراحی نشان هواپیمایی دنا شدند

0

شمال گردی دوچرخه‌سوار آملی با پیام روزجهانی زمین پاک

0

مازیار خویشوند بعنوان مدیر رسانه ای و روابط عمومی تئاتر لطفا با لبخند وارد نشوید منصوب شد

ژوئن 5, 2023

جنبش حامیان جوانان ۱۴ فوریه بحرین: امت اسلام به اندیشه امام خمینی نیاز دارد

ژوئن 4, 2023

نگاه ویژه بانک دی به فرزندآوری و ازدواج

ژوئن 4, 2023

جولان دلال باعث محکومیت خودروساز

ژوئن 4, 2023

پیشنهادی

مازیار خویشوند بعنوان مدیر رسانه ای و روابط عمومی تئاتر لطفا با لبخند وارد نشوید منصوب شد

ژوئن 5, 2023

جنبش حامیان جوانان ۱۴ فوریه بحرین: امت اسلام به اندیشه امام خمینی نیاز دارد

ژوئن 4, 2023

نگاه ویژه بانک دی به فرزندآوری و ازدواج

ژوئن 4, 2023

جولان دلال باعث محکومیت خودروساز

ژوئن 4, 2023
ویژه خبر

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

سایر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • بستکتبال
  • فوتبال
  • موتور سواری
  • فرمول یک
  • مشت زنی
  • گلف
  • دوچرخه سواری
  • تنیس

استفاده از خبر با ذکر منبع مجاز می باشد!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم